Workshop med fokus på personlig utveckling, med stöd av medial vägledning

Praktisk information och intresseanmälan

Åter till den allmänna beskrivningen.


Medial vägledning

Medial vägledning ges av mig, Eva-Lena Bjarneborg. Information om min mediala bakgrund och inriktning hittar du här (öppnas i nytt fönster). Jag har gett medial vägledning sedan början av 2000-talet.


Skrivande

Ljudboken Nästan en familjVägledning om skrivande ges också av mig. Jag har haft skrivande som huvudsysselsättning i många år och har även gett ut romanen ”Nästan en familj”. Du som deltar i workshopen kan köpa boken till ett bra pris under dagen.

Tid och plats

Klockan 10–18 lördagen den 1 oktober 2022

Paus för måltid: Vi tar en timmes lunchpaus. Var och en har med sig något att äta (mikrovågsugn och kylskåp finns i lokalen). Kaffe, te, kex och frukt finns tillgängligt under dagen.


Adress: Bomgatan 7 i Göteborg, hos Olismo Yoga (närmaste hållplats är Almedal).


Arbetsmaterial

Du tar med dig skrivblock och penna.

Du ska också skriva ner ett par saker på förhand på några lappar. Information får du via mail när du har en bekräftad plats.


Pris och intresseanmälan

Pris: 1250 kronor (inkl. moms).

Intresseanmälan görs via formuläret nedan. Kom ihåg att läsa köpvillkoren och integritetspolicyn (acceptera dem genom att svara Ja i formuläret).

Först när du har betalat är platsen bokad. Du kan betala när jag har bekräftat att det finns en plats åt dig. Antalet deltagare är begränsat till 6 personer. Varmt välkommen!


När du har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så du ser att formuläret gått iväg.

Dela detta: