Workshop med fokus på personlig utveckling, med stöd av medial vägledning

Praktisk information och intresseanmälan

Åter till den allmänna beskrivningen.


Medial vägledning

Medial vägledning ges av mig, Eva-Lena Bjarneborg. Information om min mediala bakgrund och inriktning hittar du här (öppnas i nytt fönster). Jag har gett medial vägledning sedan början av 2000-talet.


Skrivande

Ljudboken Nästan en familjVägledning om skrivande ges också av mig. Jag har haft skrivande som huvudsysselsättning i många år och har även gett ut romanen “Nästan en familj”. Du som deltar i workshopen kan köpa boken till ett bra pris under träffen.


Tid och plats

Klockan 10–17 lördagen den XX/XX (bestäms när tillräckligt många har anmält intresse).

Paus för måltid: Vi tar en timmes lunchpaus. Var och en har med sig något att äta (mikrovågsugn, spis och kylskåp finns i lokalen). Kaffe, te, kex och frukt finns tillgängligt under dagen.

Adress: Pilgatan 2a i Haga, Göteborg (Göteborgs Holistiska Center).

Arbetsmaterial

Arbetsmaterial: Du har med dig skrivblock och penna (eller dator).


Pris och intresseanmälan

Pris: 650 kronor (inkl. moms).

Intresseanmälan görs via formuläret nedan. Kom ihåg att läsa köpvillkoren och integritetspolicyn (acceptera dem genom att svara Ja i formuläret).

Först när du har betalat är platsen bokad. Antalet deltagare är begränsad till tio, så det är bra att vara tidigt ute om du vill säkra en plats. Varmt välkommen!


När du har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så du ser att formuläret gått iväg. Du får betalningsinformation via mail inom ett dygn.

Swisha lätt som en plätt
Sitter du vid en dator kan du öppna Swish-appen på din mobil, klicka på kamerasymbolen däri och scanna koden nedan. Då slipper du skriva Swish-numret manuellt (123 419 74 89). Notera ditt namn vid överföringen.

SWISH-QR-kod för workshop
Dela detta: