När det blev ”tomt i molnet”

När det blev ”tomt i molnet”

Hmmm...

Häromdagen gav jag medial vägledning via mejl. Jag beskrev hur jag upplevde personens senaste historia och vad den gillar att göra, hur den upplever jobbet och folk runtomkring, vad den har för drömmar om framtida projekt och så vidare.

Sedan kom jag till själva huvudfrågan, nämligen hur hen skulle trivas med att jobba för ett annat företag, vi kan kalla det XX. Då blev det totalt blankt i huvudet. Bara ett vitt moln. Mycket underligt, tyckte jag. När jag fokuserat på andra saker en stund gjorde jag ett nytt försök, men fick samma resultat.

Jag fick helt enkelt skriva ner det jag fått till mig i övrigt och be om ursäkt för att det bara blivit blankt när det gällde huvudfrågan. Jag skrev att hen kanske kunde fråga om några specifika detaljer istället. Eller insåg hen vad den här ”tomheten” kunde bero på?

Här är ett utdrag från svaret jag fick, som gjorde mig lite full i skratt:

”Bra läsning tycker den stämmer väldigt väl. Kul att du inte fick något om XX, eftersom jag har kommit fram till att jag inte ska söka jobb hos dom. Samt att de precis ansökt om rekonstruktion.”

Kommentarer är stängda.