Skriv och utvecklas med stöd av medial vägledning

För att delta i min workshop ”Skriv och utvecklas” måste du vara myndig och mentalt frisk och själv ansvara för din utveckling och ditt mående. Denna workshop ger dig verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. Vi går inte medvetet in på traumatiska områden och OrdKanalen har inget ansvar för din mentala eller känslomässiga hälsa.

När du lägger en intresseanmälan uppger du personlig information. I samband med detta godkänner du att OrdKanalen lagrar och använder dina uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot dig. Klicka här för att läsa integritetspolicyn (öppnas i nytt fönster). OrdKanalen lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan part.

Din plats i workshopen är säkrad först när betalningen har genomförts. I och med att deltagarantalet är begränsat är du inte garanterad en plats om du gör en intresseanmälan men sedan avvaktar med betalningen efter att ha fått bekräftelse på att du kan betala för att det finns plats för dig.

Om du anmält dig och betalat men något sedan hindrar dig från att delta, ska du meddela detta så snart som möjligt så att någon annan kan ta din plats. Hittar vi en ersättare återfår du hela summan. I annat fall kvarhålls halva summan medan resten återbetalas till dig.

Om något hindrar arrangören från att hålla träffen eller om antalet betalande är färre än minimum (4 stycken), återbetalas hela summan. Eller, om det passar alla, bokar vi ett nytt datum då fler kan komma att delta.

Anmälan och betalning:

  1. När du skickat in en intresseanmälan får du ett mail med bekräftelse på att din anmälan är mottagen inom 48 timmar.
  2. Om det finns en ledig plats för dig, får du även betalningsinformation. Du kan betala via Swish eller till ett bankgiro. Finns det ingen ledig plats direkt, kontaktar jag dig längre fram om någon måste lämna återbud och du är först i kön.
  3. Vid betalning, uppge samma namn eller mailadress som tidigare så att jag vet vem som har betalat.
  4. När summan har inkommit på OrdKanalens konto är din plats säkrad.
  5. Du får ett kvitto via mail inom cirka 36 timmar.

Dina rättigheter som konsument på webben, inom EU

OrdKanalen AB är godkänt för F-skatt.
Till bokningen

Dela detta: