Spiraltrappa

Vad innebär medialitet?

En medial person kan uppfatta högre energifrekvenser än vad som är typiskt för våra fem tydliga sinnen.

Människokroppen är främst inställd på att uppfatta och hantera den fysiska omgivningen eftersom det är absolut nödvändigt för överlevnad. Det är mycket lätt att glömma att vi har fler verktyg än så. En del av oss kan medvetet uppfatta och  kommunicera med andra medvetna själar på högre frekvenser.

Kollektivt medvetande

Vi har upptäckt att bortgångna såväl som levande personer och högfrekventa själar kan mötas i gemensamma zoner, där allt utom kroppen och dess mentala blockeringar kan röra sig fritt och även uppleva andras tankar, känslor och drömmar.

Minnen, personligheter, syften

Våra minnen, personligheter, högre syften, tankar och känslor tillhör inte  kroppen men färgas naturligtvis av dess psyke, gener, kemiska (o)balanser etc.

Vi fortsätter våra liv som de själar vi redan är, när vi lämnar den fysiska kroppen. Utan den är det svårare att påverka fysiska föremål och att krama en vän, men vi är medvetna och fortsätter att tänka och känna. Vi kommunicerar med fysiskt levande personer via deras själar, men de har svårt att kommunicera med oss via sina fem lågfrekventa sinnen.

Klärvoajans

Medialiteten varierar från person till person. Jag ser andevärlden, vilket är detsamma som att vara klärvoajant (clairvoyant), och för mig visas bilderna inne i huvudet eller skenbart utanför, som hologram. Det kan liknas vid en film som visas fritt i rummet utan duk; lite genomskinlig men ändå tillräckligt klar. Samtidigt känner jag känslor och uppfattar tankar hos den själ som kommer på besök (bortgången eller levande).

Klarkänsel

Att känna det som att man har någon annans kropp kallas klarkänsel (clairsentience). Jag känner mig kanske kortare och med stor byst samtidigt som jag blir lite sprallig inombords. Eller som en man med kostym, en aning reserverad mot främlingar. Kanske har jag skägg, en luftig frisyr eller har opererat ett knä.

Klarvetande

Förutom att jag är klärvoajant och klarkännande får jag andra förnimmelser. Sådant jag bara vet utan att förstå hur jag fått det till mig. Jag kan också se en del som ska hända i framtiden.

Medvetandetillstånd

För att ta emot en så tydlig information som möjligt från andevärlden justerar jag hjärnvågornas frekvens med hjälp av meditation. Människan fungerar till vardags inom olika frekvensband; ett medan hon sover, ett annat i vaket tillstånd och ett tredje under meditation. Med hjälp av olika metoder kan vi tona in oss ytterligare under meditation, och de som saknar fysiska kroppar kan i sin tur gå ner lite i frekvens för att komma oss till mötes.

Bortgångna personers och högre nivåer

I början av min mediala resa hade jag sittningar med klienter som önskade kontakt med bortgångna personer, men det kräver mycket tid för identifiering och leder oftast till enkla samtal om sådant som redan är känt: ”Jag älskar dig och saknar dig så mycket”. Det underbara är förstås att det ger klienten ett bevis på liv efter döden, men numera ger jag enbart vägledning med stöd av andliga guider på högre frekvenser än där våra nära och kära rör sig. Detta hjälper mig att se och förstå varje person och situation utifrån ett ”allvetande” perspektiv, fullt av kärlek men fritt från familjeband, som arbetar för det högsta bästa.

Min bakgrund på det mediala området

Mina lärare i fysisk medialitet, jämte olika kurser i energiarbete och andlig healing, har sedan 2002 bland andra varit Camilla Uddgren, Hasse Nyander och Madeleine Melchior.

Några ord från Camilla Uddgren:
Eva-Lena är med sin träffsäkerhet och ödmjukhet ett underbart medium. Hennes arbete genomsyras av genuinitet och professionalism. Jag kan med varm hand rekommendera hennes mediala arbete för de som söker andlig vägledning och healing.

Boka medial vägledning som levereras via mail
OK!

Tillbaka till sidan om vägledning


Dela detta: