Presentkort

Vill du unna någon en omtänksam medial vägledning via mail?

Här kan du köpa ett presentkort till någon du bryr dig om, som kan ha glädje av vägledning ifråga om personlig utveckling, ett beslut, en situation eller relation. Det är upp till mottagaren att bestämma inriktningen.

Presentkortet är giltigt i 18 månader efter betalning och kan användas vid ett (1) tillfälle för vägledning av det slag som beskrivs här (sidan öppnas i eget fönster).

Mottagaren löser in presentkortet här (öppnas i eget fönster).

Skriv en personlig hälsning till mottagaren vid beställningen, som jag kan skicka med presentkortet. Ange även om du vill att kortet ska mailas till mottagaren ett visst datum, exempelvis en födelsedag. I annat fall skickas det så fort som möjligt. Berätta också om kortet ska vara på engelska (vägledningen kan ges på svenska eller engelska).

Om betalning och ålderskrav:

Notera att både du och mottagaren måste ha fyllt 18 år. Skulle du ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig för agerandet.

Priset är 600 kronor inklusive moms. Betalningen görs i förväg via Swish eller till OrdKanalens bankgiro. Information om detta får du i mail när beställningen är lagd.

När summan finns på OrdKanalens konto får mottagaren så snart som möjligt ett mail med det fina presentkortet (som liknar bilden ovan), din hälsning, en länk till sidan där kortet löses in samt den hemliga kod som gäller för att använda kortet.

Ange om du vill att mottagaren ska få presentkortet på en specifik dag. I annat fall skickas det inom ett par dagar.

OrdKanalens (min) integritetspolicy (öppnas i nytt fönster).

Notera att köpet inte går att ångra, eftersom en tredje part (mottagaren) blandas in. Mottagaren kan dock sälja presentkortet till någon annan (se köpvillkoren). Kortet kan endast nyttjas en gång, tillsammans med ägarens mailadress och hemliga kod. Kortet är märkt med sista giltighetsdatum (18 månader efter detta köp).

Dela detta: