Presentkort

Har du fått ett presentkort för medial vägledning via mail?

Här kan du lösa in det mot en vägledning. Den kan gälla personlig utveckling, ett beslut, en situation eller relation. Det är upp till dig att bestämma inriktningen.

Presentkortet gäller vid ett (1) tillfälle, senast 18 månader efter betalning, tillsammans med ägarens mailadress och tillhörande lösenord. Senast gällande datum står på kortet. Det är samma slags vägledning som beskrivs här (öppnas i nytt fönster).

Notera att du måste ha fyllt 18 år för att beställa medial vägledning. Skulle du vara yngre men ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig för ditt agerande.

Om du inte vill ha någon vägledning, kan du sälja presentkortet till en vän. Du meddelar i så fall mig den blivande ägarens mailadress via kontaktsidan. Jag skickar då ett mail till henne/honom och berättar om kortet redan har använts eller ej (du får en kopia av samma mail). Om det ännu inte har använts, får den nya ägaren även ett separat mail med ett nytt lösenord, medan det gamla slutar fungera.

Detta får eventuellt anpassas om det ligger mycket nära i tid. Förhoppningsvis har jag möjlighet att leverera när du önskar, men ha gärna god framförhållning.

Klicka här för att läsa min integritetspolicy (öppnas i nytt fönster). Genom att boka vägledning godkänner du att uppgifterna hanteras av mig. Ingen tredje part delges dem och du får inga reklamutskick härifrån.

Notera att en mottagen vägledning inte går att ångra, eftersom den är personlig och inte kan säljas till någon annan. Se köpvillkoren (öppnas i nytt fönster).

Dela detta: