Workshop med fokus på personlig utveckling, med stöd av medial vägledning

Skriv och utvecklas: en spännande workshop!

IRL-workshop i Göteborg

Emellanåt håller jag en fysisk workshop med övningar, samtal och medial vägledning, med fokus på personlig utveckling och skrivande. Läs om nästa fysiska workshop (sidan öppnas i nytt fönster) som hålls i Göteborg.

Online-övningar på egen hand

Du kan på egen hand jobba med din personliga utveckling i minikurser online. Medial vägledning ingår inte i dessa, men kan läggas till separat.

Omdömen, IRL-workshop

Här samlar jag kommentarer från tidigare deltagare.

DELTAGARE:
”Workshopen gav mig insikten att vi kan skriva på olika sätt och ta det som det kommer till oss. Inte behöva känna prestation. I den mediala vägledningen fick jag stöd & kom till klarhet varför jag inte alltid når ända fram. Vågar tro på mig själv att jag kan. Upplägget var bra, att vi fick kortare uppgifter att skriva om i första träffen som gjorde att vi kom igång med skrivandet och att vi delade med oss av det vi skrivit. Andra träffen kändes också bra att vi inte hade något förutbestämt utan kände in och gick på det som kom upp. Det var lättare att skriva denna gång, det hade släppt loss.”

DELTAGARE:
”Att få medial vägledning vid båda tillfallena gjorde min process både lättare o svårare. Riktiga utmaningar för gamla mönster o uppfattningar om mig själv. Upplever att jag blivit öppnare, liksom vidgats en aning o mer ljus. Ett av de osannolika råden har nu börjat praktiseras o att det känns så fint i kropp o själ.”

DELTAGARE:
”Det bästa var att få medial vägledning inför skrivandet, se saker ur ett annat perspektiv och vända på det. Att lyssna och ta del av varandras berättelser, värme och gemenskap.”

DELTAGARE:
”Det känns värdefullt, jag märker att jag retar mig inte på småsaker längre, är mer harmonisk och även att jag litar på vad jag kan och gör. Det känns väldigt bra!!!”

Dela detta: