Tjej och fåglar

Dina månadsbudskap

LivetSeptember 2020

Det verkar som om du kommer i kontakt med något nytt i september, något som kan verka lite skrämmande.

Du vill helst inte se åt det, men det vill inte lämna dig ifred. Vart du än vänder dig vet du att det finns där, och att det vet att du vet. En konstig känsla. När du blundar för det, når det dig som örfilar.

Till slut ger du upp hoppet om att kunna undvika det.

När du ger upp motståndet kan det kännas som om det där okända väller in över dig som en tsunami, okontrollerbar och kvävande.

Men om du samlar mod och slutar blunda, kan du efter en tid börja ana mönster som du kan lära dig förstå och dra nytta av. När du fokuserar på varför, när och hur flödena rör sig kan du lära dig parera och ta dig igenom dem allt snabbare, skickligare och mer balanserat. De är varken farliga eller höga om du är på rätt plats i rätt tid och vet vad de behöver. Det är som att lära sig cykla: när du väl har lärt dig minns du inte varför det en gång verkade så svårt.

Detta blir en bra utmaning och övning när det gäller att utveckla ledarskap, koordination, logistik och helikopterseende. Behåll lugnet och försök att fokusera på hur mönstren rör sig. De kan dra åt olika håll, men bildar tillsammans en karta som visar var du kan göra skillnad. Kanske behöver du dela upp de största vågorna till mindre delflöden för att optimera olika processer. Du kan skapa harmoni.

Lycka till och grattis till ett förhoppningsvis gott arbete!


Prova du också!

Endast 300 kronor för ett personligt budskap angående en kommande månad!

Läs mer och beställ!

Dela detta: