samtal

Innan du bokar mig som samtalspartner måste du ha fyllt 18 år. Skulle du ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig.

När du lägger din beställning uppger du personlig information. I samband med detta godkänner du att OrdKanalen lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att kunna leverera tjänsten och sköta bokföringen. Klicka här för att läsa integritetspolicyn (nytt fönster öppnas). Inga personliga uppgifter eller information om vad som framkommer under samtalet lämnas ut till annan part.

Jag ringer endast till telefonnummer baserade i Sverige.

När vi väl har haft det bokade samtalet kan det inte ångras, eftersom det inte kan göras ogjort eller ges till någon annan. Skulle du däremot vara missnöjd, bör orsaken beskrivas via kontaktsidan inom en vecka. Om anledningen anses relevant återbetalas summan inom fjorton dagar från det att missnöjdhetsförklaringen har inkommit.

Beställnings- och betalningsprocedur:

  1. När du har skickat iväg en beställning får du en bekräftelse i ett informationsmail, normalt samma dag eller dagen därpå. Mailet innehåller personliga kommentarer samt information om när ungefär vi kan ha vårt samtal och om betalningen (Swish-överföring eller bankgiro-inbetalning).
  2. I informationsmailet ger jag även förslag på tider som du gärna får möta med egna förslag tills vi kommer överens om något som passar oss båda.
  3. Om du accepterar villkoren ska betalningen göras när vi har bestämt en tid. Vid överföringen ska samma mailadress uppges i meddelandefältet som vid beställningen.
  4. När summan har inkommit på OrdKanalens konto får du en kontantfaktura inom cirka 36 timmar via mail. Den är en bekräftelse på att summan är betald och gäller som kvitto.
  5. Om summan är betald ringer jag upp dig den tid vi har bestämt och vi samtalar kring dina frågor under minst 60 minuter. Efter avslutat samtal räknas tjänsten som avslutad.

Notera att föreslagen eller överenskommen leveransdag kan behöva justeras om du dröjer mer än några dagar med betalningen efter att ha fått informationsmailet, eftersom förhållandena då kan ha ändrats och det möjligen råder tidsbrist. Du bör i så fall på nytt förhöra dig om när leverans kan ske, innan betalningen utförs.

Dina rättigheter som konsument på webben, inom EU

OrdKanalen AB är godkänt för F-skatt.
Tillbaka till beställningssidan

Dela detta: