Skriv och utvecklas online

För att delta i någon av minikurserna online måste du vara myndig och mentalt frisk.

Du ansvarar själv för din utveckling och ditt mående. Denna online-kurs ger dig verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. Jag (via OrdKanalen AB) tar inget ansvar för din mentala eller känslomässiga hälsa.

När du har betalat får du ett kvitto via mail så snart som möjligt (normalt inom 24 timmar). Före dess, eller i samband med kvittoutsändningen, får du tillgång till kursen.

När du har tittat på kursavsnitt 1 räknas kursen som påbörjad. Därefter har du tillgång till den i 30 dagar. Efter det, kan du inte längre logga in.

Om du får förhinder och inte hinner genomföra kursen under denna tid, kan du kontakta mig och be om en förlängning om du ännu inte har tittat på alla kursavsnitt. I lärportalen loggas vilka avsnitt du tittar på.

Om du känner dig missnöjd med innehållet efter att ha tittat på och gjort övningarna i kursavsnitt 1 och 2 (men däremot inte tittat på kursavsnitt 3), kan du avsluta där och kontakta mig för att få pengarna tillbaka. I lärportalen loggas vilka kursavsnitt du tittar på.

Dela detta: