Innan du beställer månadsbudskap måste du ha fyllt 18 år. Skulle du ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig.

Läs om och beställ månadsbudskap här. Månadsbudskap publiceras på en personlig, anonym och lösenordsskyddad sida som endast du har tillgång till.

När du lägger din beställning uppger du personlig information. I samband med detta godkänner du att OrdKanalen lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja avtalet gentemot dig och för OrdKanalens bokföring enligt gällande regler. Klicka här för att läsa integritetspolicyn (ny flik öppnas). Inga uppgifter om dig lämnas ut till annan part.

Din personliga sida med månadsbudskap sparas i 6 månader efter att du senast beställde ett sådant.

Ingen ångerrätt på redan publicerat månadsbudskap

Har du köpt två eller fler månadsbudskap vid ett och samma tillfälle, kan du ångra köpet av den/de som ännu inte publicerats. När ett budskap väl har publicerats kan det däremot inte ångras, eftersom det inte kan göras ogjort eller ges till någon annan.

Procedur vid beställning och betalning

  1. När du har skickat iväg en beställning får du ett automatiskt bekräftelsemail med information om hur du betalar via Swish eller bankgiro. Betalning sker i förskott.
  2. När summan har inkommit på OrdKanalens konto får du ett mail med kvitto inom cirka 36 timmar.
  3. När ditt månadsbudskap har publicerats på din personliga sida, kring månadsskiftet inför den period du önskar budskap för, får du ett mail med länken och lösenordet till denna. Notera att det kan dra över ett par dagar efter månadsskiftet om du beställer/betalar precis före dess, då jag kanske inte hinner börja jobba med dina budskap omedelbart.
  4. Tjänsten räknas därefter som avslutad. Du kan kommentera budskapet på din personliga sida.

Dina rättigheter som konsument på webben, inom EU

OrdKanalen AB är godkänt för F-skatt.

Beställ månadsbudskap!