Kursen Skuld och skam: personlig utveckling

Skriv och utvecklas online
Här gör du din beställning. Se köpvillkoren längst ner.

För dig som dras med skuld eller skam och inte kan ändra på det som har hänt eller förmår ändra på det som pågår.

Du får nycklar och vägledning som hjälper dig att utvecklas personligen. Om du gör övningarna med inlevelse kan du jobba bort de värsta återkommande känslorna av skuld eller skam.

Antal kursavsnitt

11 (vardera avsnitt kan ta upp till 30 minuter att gå igenom. Vissa mindre och vissa mer än så). Ta god tid på dig och dela gärna upp övningarna på olika dagar.

Pris

350 kr (inkl. moms)

Beställningsformulär

Läs integritetspolicyn här (öppnas i eget fönster)


Köpvillkor

För att delta i kursen måste du vara myndig och mentalt frisk och själv ansvara för din utveckling och ditt mående. Denna kurs ger dig verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. OrdKanalen har inget ansvar för din mentala eller känslomässiga hälsa.

När du har betalat får du ett kvitto via mail så snart som möjligt (normalt inom 24 timmar). Före dess, eller i samband med kvittoutsändningen, får du tillgång till kursen.

När du tittat på kursavsnitt 1 räknas kursen som påbörjad. Därefter har du tillgång till den i 30 dagar. Efter det, kan du inte längre logga in.

Om du får förhinder och inte hinner genomföra kursen under denna tid, kan du kontakta mig och be om en förlängning om du ännu inte har tittat på alla kursavsnitt. I lärportalen loggas vilka avsnitt du tittar på.

Om du känner dig missnöjd med innehållet efter att ha tittat på och gjort övningarna i kursavsnitt 1 och 2 (men däremot inte tittat på kursavsnitt 3), kan du avsluta där och kontakta mig för att få pengarna tillbaka. I lärportalen loggas vilka kursavsnitt du tittar på.

Titta på listan över kurser

Dela detta: